9:30
تا24:00
در سالیان گذشته راهکارهای مختلفی برای ترک سیکار و قلیان ارائه شد که برخی از آنها موفقیت آمیز بودند و برخی کارایی لازم را نداشتهاند. یکی از مواردی که توانست به سرعت از محبوبیت بالایی برخوردار شود، سیگارهای الکتریکی و ویپها بودند. ویپ نسخه پیشرفتهتری از سیگارهای الکتریکی به شمار میرود که به آن قلیان شارژی نیز گفته میشود.
برای اینکه بتوانید از ویپ استفاده نمایید نیاز به مایعی به اسم جویس دارید. در این مقاله میخواهیم به شما هر آنچه را که درباره جویس یا جوس نیاز است بدانید را در اختیارتان قرار دهیم و چند مورد از بهترین برندهای تولید کننده جویس در دنیا را به شما معرفی نماییم.
با ما همراه باشید تا به سوال “جویس چیست؟” پاسخ دهیم و با مفهوم جویس یا ایجویس و مواد تشکیل دهنده آن آشنا شوید.
جوس، جویس یا همان ایجویس (E-juice) به مایعی گفته میشود که در هنگام ویپینگ در تانک ویپ ریخته میشود. این مایع به اسمهای دیگری همچون ویپ جویس یا E-liquid نیز شناخته میشود. در اصل از جویس یک نوع محلول نیکوتین است و باعث به وجود آمدن بخار و دود حجیم در ویپها میشوند. برندهای مختلفی در دنیا دست به تولید جویس زدهاند که در طعمها و مقدار نیکوتین مختلف به مصرف کنندهها ارائه میگردند.
ما در فروشگاه هایپرقل در تلاشیم تا جویسهای برندهای مطرح و مختلف را با تنوع طعم بالا در اختیار شما قرار دهیم. اگر به دنبال خرید جویس هستید، حتما سری به فروشگاه ما بزنید.
در تولید جویسها از مواد مختلفی استفاده میشود و هر برند فرمول خاص خود را برای ترکیب کردن این مواد به کار میبرد. مواد تکشیل دهنده این مایعها شامل موارد زیر میباشند:
دو ماده اصلی و اولیه جویس، گلیسیرین گیاهی (VG) و پروپیلن گلیکول (PG) میباشند که در تمامی جویسها وجود دارند و به عنوان ماده اولیه تمامی آنها شناخته میشوند. به غیر از VG و PG از طعم دهنده و نیکوتین نیز در تولید جویس استفاده میشود. در برخی از موارد آب نیز به این محلول اضافه میگردد. در ادامه در مورد مواد به کار رفته در جویسها بیشتر صحبت خواهیم کرد.
گلیسیرین گیاهی (Vegetable Glycerine) یک مایع کاملا طبیعی است که از روغن گیاهی استخراج میگردد و با فرمول شیمیایی C3H8O3 شناخته میشود. VG مایعی شفاف، بی بو و تقریبا بی رنگ میباشد. گلیسیرین گیاهی طعم نسبتا شیرینی دارد و نسبت به PG غلیظتر و چسبناکتر است.
از جمله دلایلی که از گلیسیرین گیاهی در جویس ویپ استفاده میشود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پروپیلن گلیکول یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی CH3CHCH2OH است. پروپیلن گلیکول (Propylene Glycol) بی رنگ، بی بو با ویسکوزیته بسیار کم است. این ماده نه تنها در جویس ویپ، بلکه در حلالها، مرطوب کنندهها، لوسیونها و مرطوبکننده پوست نیز وجود دارد.
پروپیلن گلیکول با توجه به خواص ویژهای که دارد در جویسها به کار میرود، این خواص شامل موارد زیر است:
نیکوتین همان مادهای است که به جویس اضافه میشود تا جای قلیان و سیگار را برای شما پر کند. نیکوتین مورد استفاده در جویس ویپ از برگهای تنباکو استخراج میگردد. شرکتهای سازنده جویس، محصولات خود را در بازه بدون نیکوتین تا ۱۸ میلیگرم نیکوتین به بازار عرضه میکنند. مقدار نیکوتین محلول در جویسهای موجود داخل ایران به صورت بدون نیکوتین، ۳ میلی گرم نیکوتین، ۶ میلی گرم، ۱۲ میلی گرم و ۱۸ میلی گرم نیکوتین میباشد.
بهترین جویسها از نظر مقدار نیکوتین، جویسهایی هستند که دارای نیکوتین ۳ میلیگرم میباشند و به عنوان مناسبترین مقدار برای ویپینگ در نظر گرفته میشوند. وجود این مقدار نیکوتین در جویس گلو شما را نمیزند و بر روی طعم جویس نیز تاثیرگذار نیست.
در آخر این نکته را یادآور شویم که نیکوتین به عنوان یک ماده اعتیاد آور شناخته شده است و در صورتی که تنها به سن قانونی رسیدهاید از جویسهای نیکوتیندار استفاده نمایید.
در بالا اجزای اصلی ایجوس را به شما معرفی کردیم. در کنار این مواد برای داشتن مزهای جذاب و ایجاد یک تجربه عالی، به این محصولات طعم دهندههای خوراکی نیز اضافه میکنند. این طعم دهندهها کیفیت ویپینگ را افزایش میدهند و استفاده از ویپ را لذت بخشتر میکنند.
شاید برای شما هم جالب باشد که برخی از طعم دهندههای موجود در جویسها در سایر محصولات خوراکی نیز یافت میشوند.
شرکتها با مخلوط کردن طعمهای مختلف مانند اسانسهای میوهای، دسری، تنباکویی و … سعی در ایجاد طعم تریکیبی دارند که تجربه ویپینگ منحصر به فردی را برای مصرف کنندهها به جای بگذارد.
اگر در انتخاب جویس مورد نظر خود بر اساس طعمهای موجود سردرگم شدهاید، راهنمای خرید ایجویسی را که برای شما نوشتهایم مطالعه کنید، تا نکات لازم در هنگام خرید جویس را یاد بگیرید.
یکی از دغدغههایی که خریداران جویس ویپ دارند، نحوه و مدت زمان نگهداری جویسهایشان است. از آنجایی که جویس یک کالای مصرفی به شمار میآید و معمولا پس از باز شدن تا یک ماه به صورت کامل مصرف میشود، عموما با مشکلی روبرو نخواهد شد. با این وجود برخی از افراد برای اینکه تنوع طعمی ایجاد کنند تعداد بسیار زیادی جویس خریداری میکنند. در این حالت نگهداری جویس اهمیت زیادی به خود خواهد گرفت.
برای نگهداری درست و اصولی از ایجویسهای خود باید به سه فاکتور گرما، نور و هوا توجه داشته باشید، زیرا این عوامل میتوانند به مرور زمان بر طعم و رنگ آنها تاثیر بگذارند. همیشه سعی کنید که جویسهای خود را در مکانی تاریک نگهداری نمایید و از قرار دادن آنها در معرض نور خورشید دوری نمایید.
گرما یکی دیگر از عواملی است که تاثیر منفی بر روی جویس شما خواهد گذاشت. تاثیر گرما حتی از نور خورشید نیز بیشتر است و باعث میشود تا مواد درون جویس شروع به تجزیه شدن کنند.
آخرین عاملی که بر روی جویسهای شما تاثیر بدی خواهد گذاشت، عامل هوا است. در صورتی که جویس در معرض هوا قرار بگیرد، نیکوتین موجود در آن با اکسیژن ترکیب شده و کوتینین تولید میکند. در بیشتر موارد این فرآیند به حدی کند است که تاثیر آنچنانی بر روی E-juice نمیگذارد، با این وجود بهتر است که از قرار دادن آنها در معرض هوا دوری نمایید.
در ضمن اکثر جویسهای تولید شده دارای تاریخ انقضایی در حدود ۱ الی ۲ سال دارند و در صورت نگهداری اصولی از آنها میتوانید به صورت بلند مدت آنها را نگهداری نمایید.
نتیجهگیری
در این مقاله سعی کردیم تا توضیح کاملی در مورد جویسها به شما ارائه دهیم. همانطور که در این مقاله مطالعه کردید جویس یا ایجویس از ۴ ماده اصلی زیر تشکیل شده است:
در برخی از جویسها از مقداری آب نیز استفاده میگردد. این مایعات به عنوان حلال نیکوتین در دستگاههای ویپ مورد استفاده قرار میگیرند. این مواد با طعمها و میزان نیکوتین مختلف در دسترس هستند که با توجه به سلیقه و نیاز خود میتوانید جویس مورد نظرتان را انتخاب نمایید.
کافیست که طعمهای مختلف جویس را امتحان کنید تا به طعم مورد نظر خود برسید. همچنین میتوانید دو یا چند طعم را با هم مخلوط کنید و طعم مختص به خود را به وجود بیاورید (توصیه ما این است که طعمهای میوهای را با هم مخلوط نمایید).
دسته بندی:
مقالهبرچسب ها:
ثبت دیدگاه